lauantai 28. marraskuuta 2015

Hailey Suomessa, eli 3 ensimmäistä viikkoa paluun jälkeen

Ennen kuin mä olin palannut Suomeen, Hailey oli jo kerennyt vallata Lakeuden maisemat. Oli tosi kiva ja hämmentävä samaan aikaan tulla Suomeen kun Suomi ja jenkkielämä olikin jo alkanut sekoittua. Ekat päivät meni lepäillessä ja ihmetellessä kuinka pientä ja hiljaista kaikki Suomessa onkaan. Sen jälkeen lähdettiin mun naapureiden, jotka on mulle kuin toinen perhe, kanssa mökkeilemään. Tää oli mun ja Haileyn lempparijuttuja! Muuta mitä tehtiin oli tietenkin Oulu-turismia ja hengailua ympäriinsä. Hailey pääsi heti kokemaan Oulun pyöräilykulttuurin ja Suomen ei niin lämpimän kesän.Haileyn ja mun tulon kunniaksi jenkkilippu salkoon, tietty!

Myös mun country officer jenkeistä tuli käymään mun porukoiden kämpillä! Oli ihanaa hengailla tällä porukalla mun kotimaisemissa, parhautta!Haileyn pakollinen puhelu "HEY DAD GUESS WHERE IM AT!"

Ennen kuin Hailey lähti Suomesta lähdettiin yhdessä vallottamaan Helsinki ja Tallinna, meillä oli tosi mukava reissu ja oli tosi vaikeeta erota, kun Haileyn piti hypätä bussiin kohti lentokenttää ja Brysseliä. Ikävä on kova<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti