sunnuntai 30. elokuuta 2015

Viimeisten viikkojen sekasoppa

Mä oon palannut jo Suomeen, koittanut asettua takaisin ja sopeutua tähän elämään täällä. Vaikka mua on neuvottu päästämään irti muistoissa elämisestä mahdollisimman nopeasti, koen kuitenkin vastuuta näyttää teille, jotka edelleen on jaksanut odotella jonkilaista sulkua tälle mun blogille, että mitä viimeisillä viikoilla tapahtui Myönnän, etten muista täysin kronologisessa järjestyksessä mitä tapahtui milloinkin, joten kuvien kautta kerron ne mahtavimmat jutut mitä hommasin.

Heineckit vei mut kattoomaan St. Pauliin härkärodeota. Tapahtuma on tunnettu hevosrodeosta, mutta valitettavasti kaikki liput sinne oli jo myyty. Oli kuitenkin tosi kiva käydä kattomassa ja oli kyllä hurjaa. Lisäksi paikalla oli mun ikäinen poika, joka oli palkittu vuoden parhaaksi lasso, pyssy ja ruoskataitajaksi. Pääsin sattumalta tapaamaan häntä, kun mentiin ottamaan kuvia kentälle rodeon loputtua. Yhdessä kuvissa olen tynnyrin sisällä, joka oli tarkoitettu kentällä olleelle juontajalle, kun härkä alko hyökkäämään juontaja juoksi ja hyppäs aina tynnyrin sisälle. Yhden kerran nähtiin läheltä piti tilanne, jos juontaja olis ollu sekuntiakaan myöhemmin tynnyrin sisällä ei olis hyvin käyny


Eräs päivä käytiin Annin ja Haileyn kanssa viettämässä Portland päivä, vierailtiin kiinalaisessa puutarhassa (ja syötiin kiinalaisessa uppopaistettuja kananjalkoja), Portlandin kuuluisassa ruusupuutarhassa, sekä otettiin kierros Portlandin maanalaisissa tunneleissa ja kuultiin paljon Portlandin historian pimeämmästä puolesta. Valitettavasit kuvia maanalaisista tunneleista ei saa julkaista.
Vaellusreissulla Oregonin kuuluisilla vesiputoiksilla (no yhdellä seudulla niistä monesta, näitä en ollut vielä nähnyt), Tomin (Norjalainen kesävaihtari), hänen hostveljen ja mun hyvän kaverin Donnien ja Haileyn kanssaa. Kiipeiltiin kallioilla, uitiin, hengailtiin vesiputousten alla, sekä no, mentiin luvatta pinkille kukkapuskalle ja ajettiin ylinopeutta pakoon kun pellon omistaja yllätti, haha!

Pääsin kattomaan Lightin perheen kanssa Mt. Saint Heleniä lähempää, nyt kun tiet turistikeskukseen ei ollu suljettuina. Pysähdyttiin lounastamaan kauniilla järvellä, joka oli syntynyt tulivuoren purkauksen seurauksena (St. Helens siis purkautui ei niin kauan aikaa sitten). Tulivuorta tuijottelemasta oli tarkoitus mennä käymään jonkin sortin luolastoissa, mutta koska ne oli keretty jo sulkea, päädyttiin tekemään  vaellus vesiputoukselle, johon piti kävellä 'jokea' pitkin. Tuosta tuli mun lemppari parin tunnin vaellus! Lähtisin uudestaan ihan millon vaan :)


Jokea pitkin kelluskelemassa +30 asteen helteessä on mun uus lemppari tapa viettää kesäpäivää! Ainakin tässä seurassa. Vietettiin siis lähemmäs 8 tuntia jokea pitkin seuraillen pisteestä A pisteeseen B. Meillä oli eväät ja musiikki mukana, tavattiin muita kelluskelijoita. Tää muistutti mua Oulun kaljakellunnasta, iman sitä kalja osuutte meidän kohdalla. Rusketuin hah!Muuta sekalaista oli lasitaideteoksen teko Howardin ja Mikaylan kanssa Karin, mun vastaanottavan klubin entisen nuorisovastaavan lasistudiolla sekä reissu Lincoln Cityyn Annin ja Haileyn kanssa kattomaan kaloja ja syömään rapuja. Perheen kanssa käytiin myös katsomassa parodia Harry Pottereista, jonka jotkut kaksi brittiä oli tullut Portlandiin loppuunmyytyihin esityksiin esittämään.


Renae: "The big star on top of  the cake is me, and the smaller one is you"

Läksiäiset mulle ja Haileylle. Oli hauskaa, vaikkakin haikeaa. Hyvää ruokaa ja huippua seuraa.

Viimeset viikot vieri siis mukavasti, hyvässä seurassa ja ongelmitta. 4th of Julysta mulla ei oo kovin hyviä kuvia, mutta sekin vietettiin siis päivää ennen kuin mun aika vaihdossa tuli loppuun. Itkettyä tuli vain 2 kertaa, ennen lähtöä, kerran Zeddiellä kun tajusin että ei hitto tää loppuu joskus ja toisen kerran yöllä ennen kuin lähdin: kaikki tuntui vaan niin epäreilulta, mutta siitäkin selvittiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti