tiistai 7. huhtikuuta 2015

Mexico

Pakollinen PDX matto kuva!
Springbreakin, meijän kevätloman aikana mentiin 10 päiväksi Meksikoon mun hostperheen kanssa. Oli tosi kiva päästä lämpimään paikkaan täältä sateen keskeltä (vaikka ei täälläkään mitenkään hirveen kylmä ole).

"No without shirtless", ei ilman paidatonta haha :D


Me asuttiin Gran Seirenis Riviera Maya all inclusive hotellissa. Hotellialue oli VAL-TA-VA! Edes 10 päivän aikana ei keretty käydä kiertämässä jokapaikkaa läpi. Hotellilla oli oma ranta, aktiviiteetteja, monia uima-altaita, riippumattoja ja järkyttvä määrä ruokaa. Koska meillä ei ollu tarvetta liikkua hotellin ulkopuolelle ruuan tai rannan takia, pysyttiin hotellialueella koko aika, kahta päivää lukuunottamatta. Ekana päivänä mentiin seikkailemaan Cobaan, Mayan raunioille. Cobassa on yks korkeimmista raunioista, jonka saa edelleen kiivetä. Vuokrattiin pyörät alueella pariksi tunniksi ja seikkailtiin ympäriinsä. Olin yllättyny, enkä tosiaan voinu uskoa, kuinka tasasella alueella me oltiin, oon jo niin tottunu vuoriin ja kukkuloihin täällä Newbergissä.
Äiti ja iskä: Kysyitte miks nää haluaa viiä mut Meksikoon, no ne halus uhrata mut tällä kuuluisalla Mayan rauniolla, joka on tarkotettu viattomien teinityttöjen uhraukseen. Hahaha! :D
Toinen päivä kun mentiin resortin ulkopuolelle oli päivä Tulumissa. Käytiin snorklaamassa maanalasessa joessa, kierreltiin pikkukaupunki Tulumia ja hengailtiin yhen tosi kivan ravintolan rannalla. Tosi kiva rento päivä. Ainut mikä harmitti oli, ettei päästy snorklamaan mereen. Tuuli niin paljon ja allot kuljetti merilevälauttoja rantaveteen.


Huomatkaa Englannin kunigattaren naama vasemmassa reunassa!

Hotellialueella me otettiin arskaa, SYÖTIIN, vietettiin siestaa, uitiin, bongailtiin villieläimiä, kuljailtiin ympäriinsä ja snorklattiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti