maanantai 6. huhtikuuta 2015

Maaliskuu

Heippa!!

Näin todella pitkän tauon jälkeen, sain vihdoin ja viimein mun ulkosen kovalevyn kanssa toimivan tietokoneen, joka tukee myös suomen kieltä.

Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna oli mun aika vaihtaa isäntäperhettä. Mun uudessa isäntäperheessä on äiti, Newbeg Highschoolissa opettava Ann, insinööri isä Terry, sisko, paras ystävä, "hermana" Hailey. Lisäksi meillä on 2 kissaa, Ella (aka God, maailman ylpein katti) ja Henry (joka on btw naaras, vaikka nimi toista sanooki).Muutto meni mukavasti. Torstai-iltana ennen muuttoviikonloppua oli kaikista vaikeinta, olin väsyny lacrosse treenien jälkeen, koulu stressas ja muutto tuntu maailman huonoimmalta idealta ikinä - eikä asioita yhtään helpottanu, että riideltiin meijän eka riita Haileyn kanssa. Asiat kuitenki rauhottu ja lauantaina muutto suju mukavasti. Ensimmäisen viikon aikana uudessa perheessä mä sairastuin flunssaan ja makasin sängyn pohjalla kolme päivää.Maaliskuun aikana olin kiireinen lacrossen ja koulun kanssa. Opettajat on nyt huomannu, että mun kielitaito on hyvä ja multa odotetaan koulussa yhä enemmän ja enemmän. Oon tykänny tosi paljon olla psykologian, matikan ja Englannin tunneilla. Ehottomat lemppariaineet koulussa kuitenkin on painonnosto ja uudet liikuntamuodot. Arkipäivisin on tullu urheiltua 3-4 tuntia päivässä.
Viikonloppusin ollaan pyritty tekemään aina jotain kivaa. Yks viikonloppu mentiin moikkaamaan mun uusia hostisovanhempia Eugenen lähelle. Otettiin Andres meijän matkaan ja käytiin vaeltamassa Blue Hole nimisellä lähteellä sekä uimassa kuumissa lähteissä. Tänäviikonloppuna käytiin vaeltamassa Peacon Rock ja tulppaani viljelyksillä.


Kaikki hyvin siis! Vaikeeta uskoa, että enään on jäljellä 3 kuukautta, 91 päivää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti