keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Huhtikuun hulinoita

Morjensta!

Huhtikuu on vilahtanu ohi tosi nopeasti (niinku kaikki edellisetkin kuukaudet...). Uuden hostperheen kanssa on menny tosi kivasti, meillä ei oo ollu mitään ongelmia mun puolesta. Ainut mikä on antanu haastetta niin mulle, kuin Haileylle on ollu samanikäsen ja samanlaiset kiinnostuksenkohteet omaavan siskon kanssa eläminen, kyllähän te tiiätte mitä se sisarusdraama nyt millonki on. Ei harmita ollenkaan, tosi ihana vaan ja Hailey on mulle tosi rakas, paras kaveri ja yks tärkeimpiä ihmisiä täällä.

Haluttiin yllättää Andres ja kysyä häntä Promiin (tosin Hailey ja Andres oli jo sopinu menevänsä yhessä promiin)


Kyllähä se oli ilonen yllätyksestä :D


Heineckien perhe kutsu mut pääsiäismunjahtiin pääsiäiskirkon jälkeen


Pääsäisenen mun rotaryclubissa, jossa on nyt jo yli 90 jäsentä!

Huhtikuuhun on mahtunu prom mekkojen (Mun prom date on South Salem High Schoolista, joten me mennään sekä hänen, että mun Promiin) etsimistä, lacrossea, Stromaen konsertti, lacrossea, Black light run, lacrossea, seikkailua Salemin vanhalla mielisairaalalla, lacrossea, ensvuoden lukiolukujärjestyksen suunnittelua, lacrossea, ensimmäinen äänestys!, lacrossea ja käynti kattomassa todella hyvää komediaa (Portlandia TV-sarjan kirjottajalta, 95min mittanen komedia, joka oli täynnä vitsailua siitä, millanen Portland ja sen ihmiset on.), sekä vielä vähän lisää lacrossea.


Tässä on miten poikaonegelma ratkastaan mun perheessä: äiti kirjottaa mitä tyttären pitää tekstata haha :D


vanha mielisairaala-alue

Mulla on kaikki siis hyvin, edelleen oon ilosen onnellinen ja nautin joka hetkestä. Ja vaikka välillä vähän tuntuski, että nyt ei ennää jaksa ja ois kiva päästä Suomeen, nostan aina heti pääni ja mietin sitä valosaa puolta ja opin vaikeuksista.


Palelemassa vaihtopenkillä Linnin (Ruotsi) kanssa Varsity pelin aikana

Pääsin pelaamaan mun vaihtarikaveria vastaan, Claudia Chilestä joka pelaa Hood Riverin Junior Varsity tiimissä (VOITETTIIIIIIN!!!)Ja jep, kyllä täällä on jo itketty ja raivottu sitä miten mun vaihtovuosi lähenee pikkuhiljaa loppuaan, enkä mä millään tuu olemaan valmis kotiutumaan. Painajaisiakin on nähty jo tulevasta vuodesta...sitä ennen kuitenkin...Mun on ilo kertoa, että Hailey, mun sisko, hermana on tulossa Ouluun 7.7.2015 kattomaan mikä meno Suomessa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti