tiistai 3. maaliskuuta 2015

Aikuisten oikeesti aikuinen

Viime lauantaina se sitte tapahtu, minusta tuli täysikänen. Miltä nyt tuntuu? No kyllähän se ottaa päähän alkaa veroja makselee, mutta muuten tuntuu että iha sama pikkunen tytöntyllerö mä vaan olen. Ja äitiä tullee aina välillä ikävä ko ei onnistu, joten eipä tuo 18 vuoden merkkipaalu mitään kummempia mulle merkinny.

 


Perjantaina sain synttärilahjaksi Renaelta hiusten värjäyksen, päätin siis ensimmäistä kertaa ikinä pistää jonkunäkösen värin päähän. Halusin mennä vaaleempaan päin ja hunajablondi näytti musta tosi kivalta. Hiuksista ei tullu niin vaaleet kuin mitä vähän jopa pelkäsin. Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen, saa nähä miten tää väri kestää Meksikon auringon kahen viikon päästä.Renaelle oli jo muutaman kuukauden yhdessäelon jälkeen selvää, että hän ei päästäis mua muuttamaan, ennen ko mun synttärit on juhlittu. Siispä, me järjestetiin mulle ihan superkivat synttärit, niin huiput ettei mua harmita ollenkaan että baarikierros ja tivolin vessassa oksentelut jäi kokematta. Mun vieraina oli kaverit Sveta (Venäjä), Andres (Argentina), Hailey (sisko, täältä kotosin mutta sydämensä jätti Argentiinaan), Linn (Ruotsi), Mikayla (rakas pikkusisko), Flor (Argentina), Emani (USA, menossa Slovakiaan 15-16 RYE vaihtari), Luke (USA), Esther (mun clubin kummi), Chris (Estherin poikaystävä) ja Howard (Taiwan).Ennen ku vieraat tuli paikalle, mun tuleva hostäiti Ann Kävi hakemassa mut ja mentiin oottelemaan Newberhing Dutch bros kahvilan lähelle. Vieraat oli jaettu kahteen tiimiin, ja se joka voitti kisan täällä meillä (puhaltaa pussillinen ilmapalloja) sai lähtä minuuttia aikasemmin ja hakea mut joukkueen vahvistukseksi. Sen jälkeen molemmat joukkueet kierteli ympäri Newbergiä suorittaen erilaisia tehtäviä esim. "ottakaa ryhmäkuva poliisin kanssa" "käärikää tuntematon henkilö vessanpaperiin" "ota kuva Rotary-merkin kanssa". Kaikilla oli kivaa ja porukka heittäyty tehtäviin ihan tosissaan, haha!
Joukkueitten piti koristella ananas joukkueen autosta löytyneillä esineillä.
Joukkueilla oli 2 tuntia aikaa suorittaa tehtävät ja sen jälkeen kokoonnuttiin takas mun kotiin. Katottiin kaikki kuvat ja videot yhessä ja Tera pisteytti ja päätti voittajan. Päivälliseksi syötiin spagettia suoraan pöydällä (tää oli ihan superhauskaa, kaikki tykkäs!), ja tottahan Renae oli tehny mulle synttärikakun :) Loppuilta pelattii yhtä sananarvaus peliä ja hengailtii vaan rennosti.

 Kakku oli tehty ihan vaan mulle (yks niistä syistä miksi oon lihonu vaihdon aikana)
 

Mun kakkuun ei mahtunu 18, joten ratkasuksi muodostu tama :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti