tiistai 3. helmikuuta 2015

Yhteenveto tammikuusta

Mun tammikuu oli tosi kiireinen. Koulussa otettiin loppukiri, kun lukukausi loppu tammikuun toisella viikolla ja meillä oli loppukokeita ja piti palauttaa tosi paljo puuttuvia juttuja ja täydentää arvosanoja. Sen lisäksi oon alkanu urheilemaan aktiivisemmin, salilla on tullu käytyä melkein joka iltapäivä.

 
 
Vietin uudenvuoden mun kavereitten, Ianin, Luken, Jessin ja Meganin kanssa. Ekana pelattiin piilosta Walmartissa tunti (VOITIN!!!!), jonka jälkeen mentiin leffaan kattoo "Into The Woods". Se oli mun mielestä tosi huono musikaali, jossa oli sekotettu kaikki Grimmin sadut. Sitä vaan ootti että koko leffa ois loppunu jo puolessa välissä, haha! Leffan jälkee mention Red Robiniin syömään ja kukkulan huipulle kattoo ilotulituksia. Hengailtii muutama tunti Ianin luona ja sit lähettii koteihimme nukkuu.
 

 
Seuraavana viikonloppuna oli Country Fair, tapahtuma inpound vaihtareille ja vuoden 2015-2016 outboundeille. Koitettii parhaamme mukaan markkinoida Suomea täydellisenä vaihtokohteena ihmisille. Tehtiin kuulemma tosi huonoa työtä, koska kukaan ei halunnu lähtä Suomeen ensimmäisenä vaihtoehtona...eivät tiiä mitä ovat missaamassa! Mä oisin ainaki lähteny samantien Suomeen vaihtoon meijän luennointien perusteella, haha!
 
 
Perjantaina, ennen Country Fairia menin Haileyn luoksi yöksi, koska meijän piti lähtä aikaste aamulla ajamaan paikkaan, missä tuo tapahtuma pidettiin. Halusin leipoa ruisleipää vaihtareille maistettavaksi. Unohettiin aluksi koko leivänleipomissuunnitelma, ja kun muistettiin oli kello jo 9 illalla. Päätettiin silti leipasta. Kun oltiin saatu leivät uuniin, ja niitten piti olla vielä 30 min pidempään uni voitti Haileyn ja se lähti nukkumaan. Olin yksin hereillä keittiössä kuorimassa appelsiinia ku katoin uuniin ja siellä oli liekkejä! En ollu uskoa silmiäni ja menin lähemmäksi ja aukasin luukun...liekit leimahti isommiksi. Sulin sähkövirran uunista ja koitin ettiä jotain millä sammuttaa tulen, koska en löytäny mitään ryntäsin herättämään Haileyn, joka ei tietenkään ollu aluksi uskoa "The owen is on fire!!!!!". Ku se tajus se juoksi mun perässä takas alakertaan ja yhessä sitte tuijotettiin uuniin ja pohittiin että mahtaako olla rasvapalo vai ei, uskaltaako nakata vettä päälle. Siinä ihmetellessä liekit hiipu itekseen ja todettiin, että tuijottaminen on joskus hyvä pelastuskeino... Note to self - koita olla polttamatta tulevan hostperheen taloa maan tasalle. Hyvä juttu oli, että vaikka toinen leivistä oli ylikypsä ja toinen raaka, vaihtarit rakasti niitä ja kaikki oli syöty alle kahessa tunnissa!
 
 


 
Tammikuun kolmas viikonloppu vierähti Medfodissa Renaen sukulaisia ja kavereita moikkailemassa. Oli tosi kiva vaan hengailla, vierailla uusissa paikoissa ja tavata kasa uusia kiinnostavia ihmisiä. Alepmi kuva on Japanilaisesta ravintolasta, missä ruoka kokattiin silmien eessä  ja se oli niinku koko pääpointti. Ja ai että oli hyvväääää!<3
 

 

viikonloppu meni lähinnä Haileyn kanssa hengaillessa. Haettiin Haileylle töitä Suomesta, koska se haluaa muuttaa mun kanssa pariksi kuukaudeksi Ouluun, ennen yliopiston alkua. Meistä on tullu ko paita ja peppu, erottamattomat ja koulussaki aina kysellään että missä se toinen puolisko on, ku kävellään käytävillä yksikseen, haha! Kuvat on Portlandin laitamilta kun käytiin yks päivä tekemässä päivävaellus.

 
Suklaafestareitten aikaan oli myös Comicon samaan aikaan samassa rakennuksessa ja tuli törmättyä tähän mediajulkkikseen, se rupes posettaa mulle! Yay! :D

 
 
Tammikuun toiseksi viimenen viikonloppu suju lepposissa merkeissä, käytiin suklaafestivaaleille, syömässä skandinaavista ruokaa ruokakärrystä ja kiertelemässä Portlandin isoimmassa kirjakaupassa, Powelilla ja tehtiin Ratatouillea mun Suomiäitin reseptillä. Olin tosi onnellinen koko viikonlopun kun sain vaan nauttia mun mulle äärettömän rakkaitten ihmisten seurasta.
 


 
Viimeviikonloppuna oltiin Haileyn kanssa mun countryofficer Danin luona The Dallesissa ja laskettelemassa Mt. Hoodilla. Tavattiin tosi monia vaihtareita (älkää käsittäkö väärin, että hengailen vaan vaihtareitten ja ex-vaihtareitten kanssa, haha!) ja tuli käytyä Ikeassa syömässä lihapullia peräti kahesti.  DAN is absolutely THE BEST country officer ever!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti