tiistai 24. helmikuuta 2015

Seattle!

Kun tulin tänne elokuussa, mun hostperhe kerto, että he haluavat viiä minut käymään Seatlessa. Seattle on tosi kaunis miljoonakaupunki Washingtonin osavaltiossa, noin kolmen ja puolentunnin ajomatkan päässä Newbergistä. Lähettiin sinne lauantai-aamuna ja tultiin takas myöhään maanantai iltana, kun meillä oli pidennetty viikonloppu. Menomatkalla koitettiin pasta purkautuneelle tulivuorelle, mutta se oli suljettu koska talvisesonki ei oo riittävän tuottava, jotta turistikohteita pidettäis auki. Käytiin kuitenki pyörähtämässä muutamassa paikassa ja ihailtiin maisemia.

Seattlessa kirjauduttiin hotelliin, jossa nukuttiin mina ja tytöt toisessa huoneessa ja Steve ja Renae viereisessä. Lähettii iltakävelylle ja jo mutaman korttelin päässä törmättiin mun clubissa olleeseen lyhyen termin vaihtariin, Floriin ja sen hostperheeseen. Illalla käveltiin vaan ympäriinsä ja ihasteltiin valoja.

Sunnuntaina aamusta mention Space Needlen huipulle zekkaamaan maisemat...ja tietenki törmäsin taas tuttuihin. Tälläkertaa mut bongas Lisa ja Aghate, RYE vaihtarit Saksasta ja Ranskasta, höpötettiin vähäaikaa kunnes jatkettii matkaa EMP musiikkimuseoon.

Päivän vitsinä toimi suomalainen (turisti)hymy, haha! :D
Musiikki-museo oli ihan tosi siisti paikka, siel ois voinu viettää ikuisuuden! Päästiin kokeilee eri soittimia ja tuottaa oma musiikkivideo (meijä bändin nimi oli Headless Reindeer Posse, haha!). Museon jälkeen käveltiin takas hotellille, josta jatkettiin autolla zekkaamaan Seattlen kuuluisa Gum-wall, purukumiseinä.

Lopulta mentiin syömään Seattlen Hard Rock Cafeen ja sieltä jälkkärikahveille maailman ensimmäiseen Starbucks kahvilaan. Oli mun eka kerta molemmissa ketjuissa! Ruoan jälkeen parkkeerattiin auto taas hotellille ja lähettiin tyttöjen kesken takas Space Needleen, jotta nähtäs Seattle yölläki. Kun päädyttiin huipulle, eräällä pariskunnalla oli hääseremonia meneillään, oli ihan siistiä kävellä ohi ja nähä maailman onnellisimman näkösiä ihmisiä! :) Ennen ko ruvettiin nukkumaan lilluttiin Renaen kanssa hotellin poreammeessa tunteroinen.

Sunnuntaina Steve, Mikayla ja Tera halus mennä takas EMP museoon. Mä halusin lähtä mielummin Renaen kanssa Seattlen torille kiertelee ja kattelee. Ennen kun meijän tiet erkani, käytiin kuitenkin porukalla zekkaamassa Chihulyn lasimuseo. Olin tosi ilonen mun päätöksestä skipata lisäaika EMP museossa, koska tuo tori oli ihan mielettömän kaunis ja kiinnostava paikka! Siellä oli ihan sanoinkuvaamattoman mukava ja ystävällinen tunnelma, kaikilla oli hymy korvissa ja paikkana se oli ihan  mielettömän taiteellinen, jokaista kojua myöten!

Mielettömän ihana reissue maailman parhaimman hostperheen kanssa <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti