maanantai 17. marraskuuta 2014

Homecoming 2k14 ja Halloween

Heippa!

Suuri anteeksipyyntö armottoman pitkästä hiljasuudesta, mä en oo vaan millään kerenny kirjottamaan! Kai se on hyvä juttu, merkki siitä että mulla ei oo tylsää ja viihdyn täällä, enkä vietä tosiaankaan liikaa aikaa tietokoneen ääressä...:D

Menin homecoming tansseihin Luisin kanssa deitteinä. Ekat tanssit tuotti mulle päänvaivaa niin seuralaissen/ryhmän, mekon ja hiuksien laiton suhteen että välillä tuntu että onko tämä nyt kuitenkaan kaiken vaivan arvosta.

Ennen ku mentiin ite tanssiaspaikalle tuli Mikaylan kavereita meille laittautuu ja syömää pizzaa, jonka jälkee mentiin tansseihin. Mikayla meni kavereittensa kanssa ryhmänä ja me päätettiin Luisin (Meksikosta kotoisin oleva vaihtari) kanssa liikkua enempi deitteinä. Kierreltii ympäriinsä, juteltii kavereille ja tanssittiin. Mä olin ite vähän pettyny ite tansseihin, musiikki oli mun mielestä huonoa ja vaikeesti tanssittavaa. Enempi tuli kyl hengailtua ja tutustuttua Luisiin. Tanssien aikana saatiin Luisin kanssa kutsu jatkoille ja yllättäen Renae päästi ku päästiki meidät menemää. Jatkot oli tosi kivat! :)
Halloween oli aika rankka. Aamulla skypettelin Jimin kanssa ja päädyttiin sitten yhteisymmärryksessä eroamaan, joten aamu meni aikalailla itkseskellessä. Piristyin kuitenki ku skypettelin suomeen naapureitten kanssa ja juttelin suomikavereille. Illalla pukeudittiin ja mentiin tietenki perinteiselle karkki vai kepponen kierrokselle, josta sitten lastenjuhiin. Jos totta puhutaan, mua vähän harmittii se, että mun piti osallistua noihin juhliin, koska siellä ei ollu mun ikäisiä ollenkaan ja jouduin torjumaan kutsun kahtiin mun kavereitten järjestämiin Halloween bileisiin. Noh, joskus toiste sitte. Oli ihan hauskaa kierrellä tosi rikkaassa naapuristossa ja kurkkia vähän ihmisten talojein sisäpuolelle.
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti