sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viikko #9

Tällä viikolla ei oikeestaan tapahtunu mitään kummempia. Maanantaina oli vapaapäivä, joka vietettiin shoppailemalla Renaen, Teran ja Mikaylan kanssa ostarilla. Käytiin myös kiertelemässä vanhassa kartanossa, Pittlock Mansion. Päätin, että jos voitan joskus lotossa niin aijon kyllä vuokrata kyseisen kartanon viikoksi ja matkustaa ajassa 1900-luvulle. En saanu hyviä kuvia otettua, kun olin titetenki unohtanu ladata kameran akun orientaatioleirin jälkeen...:DTiistaina ja keskiviikkona skippasin maastojuoksutreenit, koska olin edelleen väsyny ja flunssanen leirin jäljiltä. Keskiviikkona Amelia ja McKenzie tuli koulun jälkeen meille kertaamaan anatomiaa ja fysiologiaa mun ja Mikaylan kanssa. Tuntu jopa että viimeisin testi meni ihan hyvin, ehkä se armoton F- putki on nyt vihdoin katkaistu.

Perjantaina mun koululla oli taas kotipeli ja pakkohan sinnen oli mennä! Oli tosi hauskaa, juttelin uusille ihmisille ja tein kavereita :) Oispa Suomen lukioissakin jotain tän tapasta, mihin kaikki haluaa tulla perjantai iltana ja pukeutuu teeman mukaan ja tutustuu toisiinsa! (mä en laske lukiobileitä yhteisölliseksi hauskanpidoksi....)


Ashley & Maddie

Ian & Megan


Lauantaina mun päivä kulu taas vaihteeksi ulkoilmassa, juostessa ja kavereitten kanssa. Tää viikonloppu oli tosi lämmin eikä ollu mun mielestä mikään paras lämpötila/sää juosta kisoissa. En kuitenkaa valita, välillä on ollu vähän turhan "kylmää" aamusin. Kun olin kisoista päässy lähin melkein samantien McKenzien luo jossa hengailtii pienellä porukalla, syötiin pizzaa, höpöteltii ja kuunneltii vinyyleitä.

Tänään vötkylöin pitkään sängyssä ennen ku jaksoin nousta ylös, ja kun vihdoin sain raahattua itteni aamupalalle Renae ilmotti, että tunnin päästä lähetään "ziplining". Mä en todellakaan tiiä mikä on sopiva ilmasu zipliningille suomeksi, mutta perus idea oli, että kiivettiin metrien korkeudelle ja rimpuiltiin erilaisia temppuratoja puiden välillä. Meillä oli tietenki turvavaljaat ja kypärät, mutta silti pelotti! Tosi tosi tosi hauskaa ja kunnon treeni etenki mun olemattomille käsien lihaksille, haha! :D Mikaylan kanssa päätettiin vielä ylittää ittemme ja tehä 15 jalan (4.57m) vapaapudotus. Kiljuin, ja kovaa!


Tällä viikolla tajusin kuinka ihania, vaikkakin välillä todella outoja, mun host siskot on. Joka aamu on ihan parhautta herätä ja kuunnella Mikaylan omia höpötyksiä, tulla koulusta ja kuulla aidosti ilonen tervehys Teran suusta, kuunnella Mikaylan ja Teran lauleskelua kun ollaan menossa autolla milloin minnekkin. Mä oon tosi onnellinen iltasin kun me hengaillaan mun ja Mikaylan huoneessa ja höpötetään omiamme, "sisko juttuja" tai jaetaan salaisuuksia. Onnellisuutta on myös tanssia oudosti keskellä kaupunkia, taikka osotella ja iskeä silmää ravintolan ikkunasta ohikulkeville ihmisille Renaen, Teran ja Mikaylan kanssa. En vois olla tyytyväisempi mun osaan isonasiskona Teralle ja Mikaylalle! I LOVE YOU TWO, YOU STINKY LITTLE WEASELS! ;) <3 
Mikayla
 
Tera
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti