sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Viikot #7 ja #8

Pahoitteluni pitkästä hiljaisuudesta! Täällä on pitäny hirviätä kiirettä ja millon on ollu hiljanen hetki oon halunnu vaan ottaa rennosti ennen ko hyökkään taas läksyjen kimppuun.

Mä oon alkanu asettumaan tänne ihan tosissani, kasvattaa juuriani Oregonin maahan. Nään unet jo puoleksi englanniksi ja aamun ensimmäisen keskustelun jälkeen aivot toimii suurimman osan ajasta englanniksi. Koti-ikävä ei oo mua vaivannu täällä tähän mennessä juuri ollenkaan, josta oon kyllä tosi ilonen, kiitos kiireisen aikataulun.

AMELIA<3

Ian


Koulussa on kivaa. Läksyjä tulee tosi paljon ja oon jääny jonkinverran jälkeen, mutta onneksi opettajat on tosi ymmärtäväisiä ja auttavaisia mua kohtaan. Syy miks oon jääny jälkeen on siinä että mulla on yksinkertasesti niin vähän aikaa, paljon tehtävää ja mun sanasto USAn yhteiskuntaopin federalismia koskevissa poliittisia julkaisuja tutkittaessa ei oo kehuttava. Vaikeudet kielen kanssa on onneksi ihan luonnollinen osa vaihtovuotta. :)

Kotipelin vaateteema oli neon :D


Haley
Läksyjen lisäksi mä oli ekassa amerikkalaisen jalkapallon kotipelissä, kutsunu ekaa kertaa kavereita kotiin (cross country tyttöjä :) ), juossu cross country kisoja ja viimeset neljä päivää olin vaihtarien koulutustilaisuudessa Twin Rocks leirikeskuksessa.
"The city won't them sell lemonade"

Kokeiltii hairodeta. Oli muuten vaikiaa! :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti