lauantai 6. syyskuuta 2014

Viikko numero 4, naurua, itkua ja itsensä voittamista

HUH-HUH MIKÄ VIIKKO! Tää on ollu tähän mennessä paras ja kamalin viikko, enkä vois olla yhtään kiitollisempi siitä että oon saanu elää tän viikon läpi!

Teran synttäripäivä, maanantai, oli ihana Vaikka tultiin tosi myöhään kotiin konsertista ja jouduttiin heräämään tosi aikasin valmistautuu järvelle lähtöön oli tosi kivaa, eikä väsyttäny yhtään vasta ko sitten ko oli ilta. Me mentiin ensinnä Teran ja Mikaylan sedän ja tädin luokse viemään Teran synttärikakku ja ruokia kylmään.


Mä en tiiä ees mikä tän jutun nimi on, millä me leikittiin järvellä, jos joku mua fiksumpi tietää nii saa kertoa! Koska en osaa seltiittää tästä enempää ko että oli ihan super hauskaa, nii tässä on kuvat jotka kertoo enempi ko tuhat sanaa:Tässä mä sain ilmalennon veteen, kun en pysyny enää kyydissä :D
Järveltä palattiin sitten sedän ja tädin luokse syömää ja avaamaan Teran lahjat. Tera ihastu yhteen laukkuun ko oltiin ruokakaupassa ja päätin sit Renaen vinkkauksen avulla ostaa sen Teralle.

Teran eka laukku, ei keretty kertoo käyttöohjeita.


Tiistaina oli eka koulupäivä.Olin tosi innoissaa menossa sinne ja alku oli ihan lupaava. Lopulta tuntu kokoajan että oon eksyksissä ja yksin. En oikeen ymmärtäny mittään ko olin nii väysyny kahen edellisen päivän jäljiltä ja suoraansanottuna kemianopettaja oli yks kusipää. Koulusta tultua sain kuulla todella huonoja uutisia enkä vaan voinu enää olla itkemättä. Tuntu että tää oli mun elämän toisiksi kamalin päivä. Toisaalta täällä perheessä oltiin niin lämpimiä ja ymmärtäväisiä mua kohtaan että muutaman kyyneleen, kannustusten ja yhden puhelun jälkeen kaikki tuntu olevan ihan hyvin. Onnellisena menin nukkumaan, opin paljo itestä ja muista! :)
Keskiviikko & torstai oli hyviä päiviä! Koulussa oli kivoja aineita, juttelin monille ihmisille, mulla oli seuraa ja hymy oli korvasta korvaan. YAYYY, tykkään mun koulusta (en läksyistä, ne ei oo vaikeita, mutta on iha laittoman paljon).

PERJANTAI! Tää oli se itsensä ylittämispäivä! Mulla oli koulunjälkeen heti ensimmäinen maastojuoksu kisa, 5 kilometriä 30 asteen helteessä ja ekaa kertaa kisoissa. Osallistujia tyttöjen lähdössä oli 155 ja mä päädyin jaetulle sijalle 56 ajalla 26 minuuttia 35 sekuntia. Oon oikiasti tosi ylpeä tuosta tuloksesta, se on hyvä mulle :D Juoksun jälkeen olin kyllä ihan kaikkeni antanu, vaan ei auttanu itku markkinoilla, kisojen jälkee Renae ajo mut Sky High trampoliinipaikkaan missä oli Teran kaverisynttärit. Mä en jaksanu kauheasti pomppia ympäriinsä, mutta onneksi mun seurana oli 16 vuotias jonkin-sortin-sukulais tyttö. Hyvä päivä tääkin! :)

Blue and gold, let´s go TIGERS!

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti