sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Pikakelaus viimeviikosta


Viimeviikko oli tosi kiireinen ja jokasen päivän päätteeksi olin ihan rättipoikkiväsyny. Sunnuntaina herättiin aikasin tekemään kolmeksi tunniksi polttopuita, sen jälkeen otin pikasuihkun, laittauduin valmiiksi ja lähin Amelian synttäreille Portlandin taidemuseoon. Museon jälkeen syötiin kakkua puistossa ja mentiin spaghetti-ravintolaan syömään. Oltiin kotona vasta yheksän maissa ja kaaduin heti sänkyyn väsyneenä.


Mikayla, Amelia the b-day girl, McKinzie, Tera, Erica and The Finn

Maanantai koulussa meillä oli kuvauspäivä ID kortteja varten, treeneissä oli kestävyysharjottelua ja koulun jälkeen tein ne satamiljoonaa samanlaista liian helppoa matikantehtävää, mitä opettaja vaatii kaikkien tekevän.

Tiistaina koulua, reenit, kotona kokkasin päivälliseksi kanakeittoa ja tein läksyt. ZzZZZzzzz...

Keskiviikkona lähin koulusta suoraa maastojuoksujuokkueen kanssa kisoihin Sherwoodiin. Juoksin 5 km aikaan 25.13, paransin taas! :) Koko hostperhe tuli kannustaa mua, se oli tosi kiva :) Kisojen jälkee mentii kiinalaiseen syömään, sieltä kotiin läksyjentekoon ja nukkumaan.

Torstaina heräsin aikasin Rotarykokoukseen, sieltä kouluun, koulusta reenien jälkeen pikasuihkuun ja päivälliseksi hotkasin lämmitettyä kiinalaista autossa matkalla kohti Portlandia ja Night Strikea. Kotiin tulin vasta 10 aikaan ja simahin melkein samalla sekunnilla ku pää osu tyynyyn.

Erica


Perjantaina oli rennompi päivä. Meillä ei ollu maastojuoksutreenejä, koska seuraavana päivänä oli kisat, joten pääsin kotiin aikasemmin kuin yleensä. Kotona mä sitten vaan oleilin kunnes Amelia ja Erica tuli ja alettiin kattomaan Captain Americaa ulkona (meillä on valkokangas ja kaijuttimet terassilla). Oli kyl tosi erilaista kattoo toimintaleffaa ulkona kovassa tuulessa kuin sisällä lämpimässä ja hiljasessa. Koitettii samalla bongailla revontulia, mutta ne jäi näkemättä. Harmi :(
I & Vanessa
Lauantaina heräsin kuudelta, kun lähtö oli jo seitsemän maissa juoksukisoihin. En oo ikinä ennen rakastanu kofeiinia niin paljon kuin tuona aamuna. Kisat oli helppo juosta läpi, vaan 3 kilometriä tasasta maastoa. Aikaa kulu 14 min 3 sec, harmitti tää tulos ku tiesin että oisin pystyny vielä parempaan. Jokatapauksessa oli tosi kivaa hengailla ja ootella että kaikki sai juostua. Illalla mentiin mun ekaan football peliin, kun paikallinen George Fox yliopisto pelas toisen kotipelin 46 vuoden tauon jälkeen. Häviöönhän se sitte päätty. Kivaa oli silti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti