perjantai 29. elokuuta 2014

Viikko #3

MITÄ IHMETTÄ! Oon ollu Newbergissä jo kolme viikkoa! Tää aika on hujahtanu tosi nopeesti, niin nopeesti etten oikee muista edes kaikkea mitä oon täällä tehny. Tässä nyt taas tämä vakituinen "kerran viikossa" postaus...Mun pitäis vissiin aktivoitua vähän enempi..? :D

Viimeviikon lauantaina olin Renaen mukana viemässä toimittamassa kakkuja kahteen eri paikkaan. Ensinnä käytiin viemässä hääkakku todella kauniiseen päivävuokrattavaan tilaan luonnonpuiston kupeeseen. Koristeet oli tosi kauniit ja niin oli morsian ja sulhanen kun kerettiin ne vilaukselta näkemään. Renae toimitttaa kakut useinmiten niin, ettei kukaan kiinnitä mitään huomiota kuten hääseremonian aikana.

Toinen paikka oli Hawaii-teemasynttärit 30-vuotiaalle Jamesille. Renae oli pyydetty leikkaamaan kakku, joten jäätiin sinne joksikin aikaa, syömään ja rupattelemaan. Näissä synttäerissä Jamesin vaimo oli järjestäny ohjelmaa, jossa satunnaiset ihmiset (penkin alla lappu, jos arpaonni suosi) saivat jakaa nolon tarinan synttärisankarista. Henkilökohtasesti musta tuntu inhottavalta, että juhlakalua vaan nolattiin siellä, mutta en voinu olla nauramatta tilanteelle: En oo jutellu koko hepulle ja tiedän jo nyt sen noloimpia tarinoita. Okei, kyllä ne tarinatki oli aika hulvattomia... Kivat juhlat, ainut vaan että unohin mun arskat sinne. Noh, ne tulee postissa muutaman päivän päästä.
Sunnuntaina oli tosi laiska kotipäivä. Tehtiin kesäläksyjä Mikaylan kanssa ja illasta mentiin kattomaan Guardians of The Galaxy. Leffa oli hyvä, ainut vaan että missatiin alku kun työntekijä neuvo meille väärän salin. Kyllä ihmetytti että miten tähän leffaan amerikkalainen jalkapallo oikeen liittyy... Leffasta mentiin sitten leipomoon ja kun hostperhe alko selailee menuja tapitin vaa hölmönä ja kysyin että "Mitä te oikee tähän aikaan syötte? Mehä syötiin ennen ko lähettiin!". Mitä me sitte syötii? No kakkuja tietenki! Siel oli tosi kauniita ja herkullisen näkösiä kakkuja ja ei tää vaihtarikilojen kammoajakaan pystyny itteensä hillittemään, vaan oli pakko ottaa pala appelsiinikakkua...NAM<3Maanantaina lähettiin samantien mun reenien jälkeen järvelle melomaan muovisilla "kajakeilla". Oli tosi mukavaa, ihanat maisemat, lämmintä vettä, hyvät eväät ja nätti sää. Illasta puuhasin taas vaihteeksi läksyjä...


Tiistaina oli normipäivä: reenit, kotiin, läksyjä, ja tunes on Tuesday. Tälläkertaa 80-luvun musiikkia, paljon paljon enempi porukkaa ja jotkut jopa innostu tanssiin. Ihana tunnelma!

Keksiviikkona kävin esittäytymässä mun Rotaryklubin aamunpuoliskolle, hankkimassa ja koulutarvikkeita. Illallalla kokkasin päivälliseksi kanakastiketta ja perunointa, en oo muuten koskaan syöny niin makeita pottuja!

Torstaina menin rotarykokoukseen ja tapasin Howardin, mun klubin toisen IB vaihtarin Taiwanista. Howard asuu tällähetkellä mun toisen hostperheen kanssa. Kokouksen jälkeen oltiin hetki kotona ja sitten mentiin koululle uusien oppilaitten esittelykierrokselle, mistä löytyy mitäkin. Lisäks sain mun lukujärjestykset!Torstai-iltana mulla oli fundraising-run, eli juostiin juoksurataa ympäri tunti ja ihmiset sai tehä lahjotuksia kierrosten määrän mukaan. Illalla meillä oli maastojuoksutyttöjen kanssa sleepover, josta kerronki myöhemmin enempi ;)

Nyt mä lähen ottaa chillisti....KUULEMISIIN! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti