perjantai 22. elokuuta 2014

SOHCOHTAH

Tere tere!

Viikkonumero kaks läpästy hyväksytysti, yleisarvosanaksi itselleni annan 8½. Viikonlopun vietin mun toisen hostperheen kanssa. Perjantaina käytiin kiertelee ja kattelee Portlandia, syömässä persialaista ja thaikkuruokaa, selattiin mun koulun vanhoja vuosikirjoja ja kattomassa leffassa The Giver (SUOSITTELEN!). Lauantaina mentiin Jenniferin kirkon kanssa Oregonin rannalle. Siel oli muuten tosi kiva sää, mutta tuuli tosi paljo ja pakko myöntää, että vesi oli niin kylmää, etten kyenny uimaan.Tarkotuksena tuolla reissulla oli tutustua muihin mun ikäsiin mun koulussa, mutta tuolla retkellä oliki mukana lähinnä 14 vuotiaita pikkupoikia. Mulla ja Jenniferillä oli silti tosi kivaa, vaikkei potentiaalisia kavereita löytynykkää. Sunnuntaina mentiin Jenniferin kirkkoon. He on mormoneja, eli jumalanpalvelus oli siis hyvin poikkeava siitä, mihin luterilaisena oon tottunu. (luon myöhemmin postausta kirkoista täällä Newbergissä).


 


Maanantaina mulla alko Cross Country, eli maastojuoksu treenit. Maanantaina lähettiin heti puolentunnin lenkille. TUSKAA. Muut mun treeniryhmästä oli tosi hyväkuntosia ja kaikilla oli juoksutaustaa. Toisinsanoen, juoksin kaikista viimeisenä yrittäen pysytellä muutaman tytön mukana etten eksyis. Selvisin ekoista treeneistä kunnialla. Tiistaina toivoin ettei ois tarvinnu nousta sängystä, kun olin niin jumissa. Alkukankeuden jälkeen mun kroppa on kerenny tottua tähän joka-aamuseen heräämiseen ja reeneihin lähtöö, oon oppinu syömää ennen reenejä oikein ja tajunnu venyttelyn tärkeyden. Vasta viikko treenattu ja mä oon jo ihan rakastunu tähän lajiin. <3


Portlandissa on rakennettu tämmösii sihkulähteitä ihan vaan että ihmiset voi virkistäytyä, ne ei siis oo pelkkiä suihkulähteitäMä ja Portlandin katutaiteilija, IHAN HUIKEEN TAITAVA!


Every step I take, every trip I make IKEA will be following me
(Ympäri Portlandia oli pianoita, joita sai soittaa jos tahtoo, haluaa taikka osaa)


Torstaina olin Tunes on Tues tapahtumassa täällä Newbergin keskustassa Mikaylan kavereitten kanssa ja oli kivaa! Alan pikkuhiljaa tutustua ihmisiin mun treenijoukkueesta ja sitten hostsiskojen kavereihin. Ehkä mulla on toivoa saada kavereita täältä, vaikka en oikeen hallitte tätä small talk tutustumiskulttuuria, haha! :D

Muuta mitä on tullu puuhattua on ollu pankkitilin avaaminen, toinen rotarykokous ja kurssien valinta. Mä päätin haastaa itteäni ihan olan takaa ja valittin haastavaa matikkaa, haastavaa fysiikkaa, kemiaa ja anatomia ja fysiologia kurssin (Lisäksi mulla oli muutama muu pakollinen aine ja valinnaisia. Varmaanki kirjottelen mun lukujärjestyksen myöhemmin, kunhan saan sen. :) ). Fysiikasta oli annettu näille lukiolaisille noin 40 sivua kesäläksyjä ja pääsinki heti kertailee matikkaa, josta tuleekin mun postauksen nimi SOHCOHTAH, uus lemppari muistikaava sini, kosini ja tangentti lausekkeille. Opetus tv toimii vaihtarin apuna ;)


Tunes on Tues, näin pikkutytön tän kulettelemassa tätä pentua ja pyysin saaja pidellä sitä :3


Viimeksi postasin kuvan NYCin poliisista, niin tässä on nyt Newbergin versio :D
Tänne kuuluu tämmösiä. Mitä sinne suomenpäähän kuuluu?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti