maanantai 21. heinäkuuta 2014

Isäntäperhe #1

Mun ensimmäiseen isäntäperheeseen kuuluu äiti Renae, isä Steve , ja kaksi siskoa Mikayla (16) ja Tera (kohta 13). Isä tekee hommia rakennus ja IT alalla. Renaella on oma yritys custom cakes (on muuten kivat nettisivut ja kauniita kakkuja!), eli hän leipoo kotonaan kakkuja tilauksien mukaan. Lisäksi heillä on kissa Lacy He ovat kristittyjä.

Renae

Eka isäntäperhe tykkää lasketella yhessä, kattoa telkkaria ja ihan vaan hengailla. Laskettelu kuulostaa musta tosi kivalta, koska lumilautailu on yks mun lemppari jutuista :)

Tera & Lacy

Mikayla on "yellow school"issa, eli niinsanotusti fiksujen osassa (muita on urheilu "blue", taide "green" ja epävakaiden, väkivaltaisten, narkkareiden ym. vaarallisten "silver". Kaikki siis Newbergin Highschoolin osia). Mikayla on taiteellinen ja tykkää kirjottaa ja lukea useimmiten fantasiaa. Tera tykkää lentopallosta ja haaveilee urasta eläinten kanssa.

Mikayla & Tera

He asuvat noin kymmenen minuutin matkan päässä koulusta, eli aikalailla Newbergin keskustassa. Mä jaan huoneen Mikaylan kanssa, joka tulee olemaan tosi mielenkiintonen kokemus, koska oon kolmevuotiaasta asti asustellu omassa huoneessa ja nyt viimeset puolivuotta omassa asunnossa yksin. Odotan innolla! Mielenkiintosta nähdä miten Mikayla ja mä sopeudutaan huoneen jakamiseen, sillä Mikaylakin on asunu omassa huoneessa viimeset viis vuotta. Mun toisessa isäntäperheessä mulla tulee olemaan oma huone, kylppäri ja vaatehuone, joten muutos joulun jälkeen tulee asumisen kanssa olemaan tosi iso! Rotaryvaihtoa parhaimmillaa, suuria eroja samassa kulttuurissa.

Mikayla, Steve & Tera

Kirjotin tän postauksen lyhyehkösti. Osaksi siksi, etten tiennyt mitä kertoa, osaksi siksi, etten halua sanoa asioita joita he ei ehkä toivo julkaistavan ja suurimmaksi osaksi siksi, että haaveilen paremmasta postauksesta, kunhan oon tavannut heidät kasvotusten. Tässä kuitenkin vähän perusinfoa! :)

Mikayla & Tera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti