torstai 19. kesäkuuta 2014

Vesirokkorokote (ELÄVÄ)

Terppa toverit!


Mun kesäkuu on kulunu oikeesti tosi rattosasti, tuntuu että oon saanu riittävästi tehtyä kesälomaksi, vaikkakin toisaalta tunnen itteni laiskaksi ku mikä! Mun kesätyöt alko heti loman ekana maanantaina ja mun päivät kuluu kutakuinkin näin:

Herään joka aamu 6.05, selailen puhelimesta facebookin ja instagramin kirkkaimmalla valolla mikä puhelimen näytöstä lähtee, että saisin mun aivot pienellä valoshokilla hereille. Tallustelen sitten aamupalalle ja koomaan keittiönpöydänääressä sen 20 minuuttia ihmetellen että miksi, oi miksi en mennyt aikasemmin nukkumaan. Lopulta säikähän kuinka paljon kello jo on (6.45....HUI!) ja poljen vimmattua vauhtia työpaikalle seittemäksi siivoomaan toimistoja, pukuhuoneita ja portaikkoja. Tätä mä hommasin viimekesän heinäkuun ja nyt tämän kesän kesäkuun ja siihen lisäksi oon koulun ohella ja muilla lomilla ollu kerrossiivooja, että saisin matkarahoja kasaan. Ja kyllä oon tyytyväinen siihen summaan joka katoaa kohta ku tuhka tuuleen!


Kun tuun kottiin avaan telkkarin ja alan metsästää jääkaapin autioilta hyllyiltä ruokaa, onha kello yleensä jo 12 ellei 13. Lötköttelen sohvalla, syön ja koitan sitte ryhdistäytyä ja tehdä jotain hyödyllistä. Tätä varten mulla on TO-DO! -lista


Mulla on pikkuruinen paniikki viisumin kanssa. Tai oikeastaan valtava stressi. Sain jo 31.5 mun tärkeimmistä lapuista skannaukset sähköpostiin piirin 5100 nuorisovaihtoasiamieheltä ja hän lähetti alkuperäiset paperit etanapostissa tänne Suomeen. Mä reippaana tyttönä täyttelin viisumin ja maksoin viisumin 120€ suuruisen ensimmäisen maksun. Nyt 3 viikkoa myöhemmin posti ei ole vieläkään tuonut kirjettä. Missä se voi viipyä? Onko posti hukannut sen? Mitä jos joudun aloittamaan ja maksamaan viisumijutut uudelleen? Se on selvä, että haastatteluun en voi mennä ilman alkuperäisiä papereita ja jos en saa haastatteluaikaa järjestettyä ja pian jää myös kauan odotettu vaellusreissu kavereiden kans tekemättä :( Toivotaan että kaikki järjestyy!


Oon myös tehny pinssejä (ja delekoinu Meksikoon lähtevän Emmin tekemään, KIITOS <3), hankkinu ekan piikin vesirokkorokotuksesta ja käyny hammaslääkärillä tarkistuttamassa hampaat lähtökuntoon -ihan vaan varmuuden vuoksi.


Ja tietenki, hengaillu kavereitden kanssa, biitsiä, koripalloa, shoppailua, aliasta, telkkaria, epäonnistuneita dominoita, parevekepiknikkejä, ja ylipitkiä pyöräilylenkkejä. Uskomatonta miten tää aika vaan vilahtaa ohi, enää 46 päivää lähtöön!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti